dimecres, 2 d’agost del 2023

Correus, Una presa de Pel

 Bon dia, avui m'agradaria de parlar d'aquesta empresa anomenada Societat Estatal Correos y telégrafos sa. amb nom comercial de correos, empresa publica propietat del Govern dels hereus de la Corona de Felip V.

Jo visc en un petit poble on tenim una petita oficina que obre de 2/4 de 10 fins les 11 del matí, dons be la setmana passada dels cinc dies que te la setmana quatre la persona encarregada de la mateixa va arribar tard. (tard vol dir de 25 a 30 minuts no pas el 5 de rigor).

No es reparteix per les cases les cartes, si per desgràcia no tens assignat que desitges les cartes via email i te les han d'enviar amb paper , per tant passar per les oficines de Correus, Es perden la mitat de les mateixes o no arriben mai. 

No pares de demanar duplicat de factures perquè els senyors de correus no donen a l'abast d'entregar paquets de tot tipus i com aquests son prioritaris a les cartes del veïns , tu espera que ja arribarant . Tot plegat un guirigall de nassos.

Empresa Publica que des de 2020 porta donant perdues cada any, una empresa publica més, però que ha de cumplir amb uns minims necessaris, que ems trobem en els pobles de cerdanya, Fins fa poc la Senyoreta de correus portava molts anys treballant en el mateix lloc de treball, no t'havies de preocupar en posar l'adreça correcta ja que aquesta senyora coneixia a tots els veïns per tant sempre rebies la carta, aquesta senyora es va jubilar i es aquí on hem entrat en una espiral de canvi , Cada mes tenim un carter diferent que un cop s'ha començat a aprendre les adreces dels veïns el canviem. i a més els pobles de la Cerdanya son complicats, cases sense numero adjunt, cases amb numeros canviats, això es culpa de la Casa Gran del Municipi que no s'ha preocupat en oferir una numerció de carrers idònea, tot plegat comporta que això sigui un galamaties, amb un sol perjudicat, Els veins dels Municipis.

Potser si no estant preparats per realitzar aquesta feina la traspassem a la Generalitat que aquests ja tenen la ma trencada en gestionar empreses amb forats negres, no vindrà de una que perdi calers.