dimecres, 2 d’agost del 2023

Les Arques Municipals. i el Cinisme total

 Avui parlarem del que esta passant a molts municipis on s'han trobat pperos i Feixistes de Vox manant, resulta que han revisat molts contractes i amb l'excusa de que no hi ha calerons han cancel·lat moltes actuacions de gent que no entra dintre dels seus petits canons de convivència. 

Tot sigui per la Pasta, amb l'excusa de que no hi ha calerons a les arques municipals no es poden mantenir segons quins contractes. Pêrò aquí es on ve el mes repugnant de tot, Molts d'aquests personatges el primer que han fet en agafar el bastó de mando de la Casa gran es apujar-se el sou .

Es a dir calers per la cultura no n'hi ha però perquè ells puguin munyir la vaca de sobre, tot plegat una pena però com deia la iaia el poble es intel·ligent i sap el que ha votat,  i tenia tota la raó del mon. Perquè aquesta societat triomfi hem de tocar fons i portem bon camí amb tot aquest aglomerat de personatges

Aquí el que interessa es imposar la llegua del Sirvent , desfer tot el que tingui que veure amb igualtat i tornar a l'època dels anys 40, tot la resta es insignificant.