dimecres, 21 d’octubre de 2009

El Parlament de Catalunya, perquè serveix?

Vist com han saltat els polítics catalans com gossos d'atura damunt un os , la veritat que al final em creuré a la Montserrat Nebrera i el parlament de Catalunya no serveix per a res.[noticia]

Bé si que te una finalitat alimentar a tota aquesta panda de polítics catalans que diuen defensar la nostra nació i confonen nació amb interesos propis.

de els atacs que ha rebut la Nebreda en vull detallar uns que m'han fet certa gràcia, comencerem per els sense iniciativa i per posar-los verds i la senyora camats que li diu que calli per respecte als que van morir perquè Catalunya tingui un parlament. [noticia]. Si de veritat vol respectar aquesta gent ella i el seu partit en pes el que haurien de fer son les maletes.

Un pot estar a favor o en contra de la Nebrera, mira a mi em queia molt be fins que va començar a festejar als els de plataforma per catalunya, però això de dir que ella no treballava al parlament i tantes bajanades més, potser n'haurien d'aprendre d'aquesta senyora quan no ha estat d'acord amb la situació ha agafat les maletes i ha deixat l'escó, comencem per ciudadanos i acabem per el personatge que vulguis i pocs a part d'en robles han fet el mateix els altres s'han canviar de samarreta i no han deixat la mamella que els alimentava, serà que no servien per res mes.

2 comentaris:

Amelia ha dit...

I per a què serveixen tots els parlaments? Moltes vegades la realitat va d'una banda i ells d'altre.

ALP2500 ha dit...

La veritat sinforosa, que fa molt de teps que els politics porten un camí i la societat totalment oposiats, per tant quan algú els diu que van mal encaminats llavors crident com els gossos de cacera quan veuen el porc senglar.