dissabte, 27 de febrer de 2010

El Patrimoni dels Politics Valencians, o Quina cara que tenen aquests paios

La veritat que quan vaig veure el llistat de patrimoni dels senyors politics valencians, ara entenc moltes coses, ara entenc els regals que els hi han de fer per arribar a final de mes, ara entenc perquè sempre tiren de dietes, cotxe oficial no paguen peatges i tot plegat, total perquè amb la misèria de sou que guanyen no poden mantenir a la família i per això tenen les butxaques tant buides.
Quan un veu el que disposen per fer front a la vida, un queda bocadabat, i un es demana aquest paios cobren com a min 15.000 euricos mensuals. Segons ells tenen cotxes molt antics, quasi de museu, els comptes dels bancs desertics i no tenen res per posar-se a la boca.
Bé però sants Inocents va ésser el 28 de desembre, tot plegat això es una innocentada, no pot ésser que aquests paios que demostrem amb aquests comptes que son els pitjors administradors de mon mondial, que puguin administrar els comptes del País Valencià. La veritat que potser també haurien de treure a la llum les societats i els comptes que hi ha als paraisos fiscals, perquè envers de fer pena el que fan aquest tipus es fàstic.
Fàstic que personatges així tinguin la barra de treure uns comptes que semblen de ciencia Ficció, que se assemblen a la realitat com un ou a una castanya i que desprès encara vulguin treure pit dient que ells son pobres, pobres d'esperit segur però de calerons?.
Ara estic desitjant que els politics de la meva nació facin el mateix, així podrem veure de quin peu calcen tot plegats.