dissabte, 27 de febrer de 2010

La politica del Globus Sonda, o tirar coets a veure on cauen

El senyor Pinotxo Zapatero, es una persona que li va el càrrec massa gros, en politica una persona ha de tenir autoritat, dir les coses i desprès mantenir-les, dons no el president colonitzador de la nostra petita colònia fa servir la politica del Globus Sonda.
Això consisteix en anar tirant coets de tot tipus i quan veu la reacció de la gent i dels sindicats canviar d'estratègia rapidament.
Això ho hem pogut veure en el subsidi dels 420 euros que ens varem posar, els hem tret i hem fotut un forat a les arques de estat de nassos.
Amb l'edat de jubilació de passar del 65 al 67 anys també està passant el mateix
Fins i tot hem enviat globus sonda a Europa, però en aquest cas hem hagut de correr com un possès a tirar enrera la proposta quan aquells ens han demanat de que anem.
Ara resulta que sortin de la crisi però hi ha noticies que diuen que salvar a la Corona Hereva de FElip V costa 0.27 bilions de euricos [noticies],
I aquí anem subvencionant sindicats, partit politics i tot el que tingui que veure amb la nostra menjadora, el resta tot ciencia ficció, molta boira i poques llums.