dimecres, 24 de febrer de 2010

La Vida es massa cruel moltes vegades,avui ens ha abandonat en Ramon Balderich Tor


Avui hem perdut un company de feina, el seu cor ha deixat de bategar i tot s'ha acabat per a ell, avui ens ha abandonat en Ramon Balderich Tor.
Avui hem perdut un familiar de Masella , perquè en el fons no deixem de ser una petita família i en ramon era part principal de la mateixa.

En Ramon era monitor de l'escola d'Esquí de MASELLA, era una persona atenta amable amb un fil d'ironia que el feia diferent, però sempre amb molta educació i serietat.


Portava molt de temps fent de monitor, aquest any fins i tot va participar la baixada de torxes amb el seu hereu, d'això fa quatre dies i avui m'han dit que no el tornaré a veure. i Jo em demano perquè, quina cosa ha fet tant greu en ramon perquè a plena vida el cor li digui prou,La vida a vegades es injusta, no es de calaix que als 47 anys amb una família pel mig tot s'acabi de cop. és com despertar de un mal somniAvui a l'escola d'esquí de Masella tot eren cares llargues i cares de desconcert, no era possible si ahir van estar parlant i esquiant amb en Ramon i avui esquia per sobre els núvols.Només desijat-li allí on vagi molta sort i que ha estat un plaer compartit petits moments amb ell.