divendres, 16 d’abril de 2010

Catalunya o el dia de la marmota

La nostra nació cada cop més s'assembla aquella pel·licula anomenada el dia de la marmota on l'actor principal cada dia que anava a dormir quan despertava sempre estava el mateix dia, i sempre la cagava igual fins que va aprendre a canviar les coses. Dons bé a la nostra nació passa el mateix amb els polítics que ens han tocat en la loteria, el problema mes greu es que ells no volen aprendre res, mentre puguin xuclar de la mamella de la menjadora el demés els importa una merda.
Però clar hi ha actuacions que ratllen l'insult i segur que es pensen que encara ens xuclem el dit, sinó no s'explica aquesta sortida a l'escenari del ecopijo Saura dient que s'ha de retornar a la situació del peix al cove del senyor Pujol.
Aquest polític ja ens va prendre el pel durant mes de vint anys amb aquesta política ara el tristpartit vol fer el mateix, però clar des de el meu punt de vista ja hem vist prou cagades per escoltar aquests personatges com se'ns rifen en cada moment. noticia].
El tema de l'estatut ja fot pudor, això es un femer en el qual tothom vol treure profit, potser com ja han passat quasi bé quatre anys aquest estatut ja el tenim caducat, potser que anem a buscar alguna cosa més com per exemple trencar les cadenes que ens tenen lligats a la capital del regne.