dimecres, 14 d’abril de 2010

Full de Ruta cap la Independència


Avui us parlaré d'un llibre Full de Ruta cap la independència , Catalunya entre la ignorància i el coneixement, un llibre del senyor Manel Pagès i Panadès, aquest llibre només te un però, i aquest es que el pròleg esta escrit per el senyor Laporta. Clar si aquest es el camí a seguir anem arreglats, però desprès de parlar amb l'escriptor del llibre ho entenc, s'ha buscat el màxim soroll possible perquè el llibre surti al mercat i sigui un èxit.[llibre].


El llibre d'en Manel, es didàctic, va un recull de tota la història de la nostra nació parla de les invasions que va sofrir el nostre poble tant per dalt com per baix. I diu una cosa molt clara el pitjor enemic que te la nostra nació es el mateix poble català, que fins que aquest no tingui clar el que vol no aconseguirem res.

Parla de el saqueig constant que sofrim de la capital del regne dels hereus de Felip V, i diu el que molts volem escoltar que hem de posseir un estat propi, amb les nostres lleis, amb tots els defectes possibles i les quatre virtut que podem tenir.


La veritat que m'ha fet gràcia poder parlar una miqueta de nacionalisme amb una persona com el Manel han estat deu minuts divertits, sempre es Profitós poder escoltar gent que et pot explicar un munt de històries que sinó fos així es perdrien per el temps .