dimarts, 31 d’agost de 2010

Divideix i guanyaràs, no n'aprendrem mai

La veritat que no n'aprendrem mai, en la meva nació sempre passa el mateix, a l'hora d'anar tots a una i lluitar per la llibertat de la nostra nació, dons no toca anar cadascú a la seva. Com sempre primer va lo personal i desprès la nació. 
Bé volen anar per separat ells mateixos, el que la veritat trobo un atemptat a la intel·ligència del poble català que surti el Senyor Lopez Tena i asseguri que la seva formació assolirà un millor resultat electoral si es presenten per separat que no pas junts. 
Fins ara el senyor López Tena em feia el pes però desprès d'aquestes declaracions tot s'ha de mirar amb pinces, perquè la veritat aquella màxima que diu divideix i guanyaràs va perfecte aquí i molt mes amb la llei d'ohms i la seva discriminació dels partits minoritaris.[noticia]
Mireu jo fins ara tenia molt clar el meu vot era per el senyor Enric  Canela i el seu partit  Suma Independència. però des de que s'ha ajuntant amb el Carretero-boys jo segur que no els votaré pas, em nego a canviar uns espardenyes velles per uns esclops foradats, i clar si el futur de la meva nació ha d'estar dirigit per dictadors com el metge millor quedar-nos com estem.[noticia]


2 comentaris:

avimon ha dit...

Potser i ha una possibilitat, tens manera de fer arribar aquest missatge a LLuis LLach ? :

Quan a L’avi siset la força se l’hi anava, veia que l’estaca era mes ample i mes gran.

I ara, que veuria?.

Que està mes arrelada que mai.

Els catalans no sabem o no volem estirar-la tots junts, el protagonisme d’uns i altres, no deixa que l’estaca caigui, per mes corcada que estigui.

Lluis, necessitem un cap de colla que ens faci anar tots a una.

Es una oportunitat que no podem deixar perdre.

Ens podrem alliberar?

En Carretero diu que es posarà a la cuneta i deixarà passar un equip unit per la independencia i jo mel crec.

ALP2500 ha dit...

Ramon com sempre ja saps que sempre m'agraden les teves opinions, però en el cas de Carretero discrepo de tu, A mi darrerament el doctor em sempre aquells capellans que prediquen sempre el que no creuen. Molta generació politica, molta eleccions des de les base per triar les llistes electorals per acabar com sempre a dit i qui mes pernil regali mes amunt estarà. Això no es regeneració politica això es voler el que volen tots amb bones paraules.