diumenge, 29 d’agost de 2010

El Barça s'ha espanyolitzat

La veritat que desprès de l'etapa Laportista on el Català era la llengua de tots, on tots els productes tenien que anar etiquetats amb la nostra llengua, on tot era normal i la nostra llengua també, ara bé el canvi,el primer pas que van fer el senyor Rosell i companyia va ésser anar allí a estremadura a demanar perdó. Perdó per ésser catalans 
L'aberració ha arribat per el Gamper quan hi ha hagut junta General de Socis i el president d'aquest club s'ha adreçat a la gent amb la llengua d'en Sirvent, segons ell perquè hi ha gent de fora de Catalunya. 
La veritat es que jo entenia que el Barça era un club Català i que la llengua oficial era la nostra la Catalana. però clar com sempre som botiflers i ens encanta baixar-nos els pantalons a la primera de canvi. i així ho ha fet el Rosell, Una cosa es arreglar el conflictes i el altre es anar amb els pantalons fins el tornell tota la vida.
Quan ens venen allò que el Barça es molt mes que un club tenen tota la raó, ara porta cami de ésser una filial de la capital de Regne. potser el seguent pas seria treure's la senyera de la samarreta i amb l'excusa de la crisi poden posar dos franges vermelles i una groga envers de les quatre vermelles i així faran contents a la gent de la Capital del Regne dels Hereus de Felip V.