dimecres, 3 de novembre de 2010

el Psc i les debilitats del Candidat Municipal per Puigcerdà.

Tot plegat ja ho deia la Iaia Sofia sempre seràs emmascarat per la padella mes bruta, i moltes vegades això funciona així, estava llegint el regió7 sobre la meva comarca quan he vist aquesta notícia, una notícia bastant curiosa, La direcció de la sucursal a Cerdanya qualifica de dèbil la candidatura de la seva formació en les darreres eleccions municipals. Primer punt a analitzar ara els hi resulta dèbil en Ramon Serra fa vuit anys no ho era pas, fa quatre anys tampoc i ara que s'ha passat a reagrupament ara era una aposta dolenta, potser la questió es al revés l'aposta dolenta la va fer en Ramon en anar amb aquests fenicis de companys de viatge.
Dons bé ara que surtin a la palestra l'alcalde de Camprodon, acompanyat del president del Consell Comarcal de la Cerdanya i l'alcalde d'Alp a donar lliçons del pes històric a la comarca del partit filial ho trobo una manca de respecte a aquella gent que de veritat se sent socialista, perquè clar cap de les llistes que van representar aquests senyors a la nostra comarca va ésser guanyadora al seu poble, a l'ajuntament d'All ja l'han posat al seu lloc i al Ajuntament d'Alp van tenir que ajuntar-se tres llistes perdedores per poder manar, i a Llívia van ésser arrasats per els Esquerdats, si aquestes son les llistes que busquen el pes històric com hauria d'estar abans. 
Per Cert confondre les eleccions municipals amb les del parlament o les dels colonitzadores es confondre la velocitat amb el tocino, als pobles es vota a la persona i no pas a les llistes a veure si ho tenen clar aquesta gent que venen a la comarca a donar-nos lliçons de democràcia i com sempre pixant fora el test..
El PSC recull a Puigcerdà uns resultats electorals molt diversos en funció de l'àmbit de l'elecció. Així, mentre que a les municipals de l'any 2007 la filial catalana del PSOE va obtenir 353 vots (és a dir, poc més del 10% dels electors), en les eleccions al Parlament de l'any anterior en va aconseguir el doble.
En aquella ocasió, 618 puigcerdanencs van fer confiança a les urnes al PSC, és a dir, el 20% del total de votants. Però on recull millors resultats és en les eleccions al Congrés dels Diputats. En els comicis del 2008, el PSC va assolir 1.356 votants, el 36% del total.
Bé ara tirar merda contra en Ramon Serra es molt fàcil, jo no soc ningú per dir si va treballar be o malament per la sucursal, però quan un passa a ésser històrica millor que la deixem i anem a fer be les  coses i sinó ens veiem a l'alçada el més fàcil de tot es embrutir als altres, Senyor Pujol (alcalde de Camprodon) per aquest camí anem malament, però bé ja seran els votants els que diran si porta bona drecera.