divendres, 5 de novembre de 2010

Joan Carretero, serà diputat?

Segons les enquestes del CEO (Centre d'estudis d'opinió) , el partit reagrupament només aconseguirà uns percentatges que oscil·len per els voltants d'el 1 %.
Es curiós això de les estadístiques, perquè un partit que porta mes de dos anys fent campanya ,que ha estat la propulsora del nou independentisme i que desprès s'han pujat al carro uns quants personatges que desprès s'han separat per fer el seu propi partit i que han aconseguit treure mes vots que no pas el mestre.
La veritat que serà la abstenció la que dirà si reagrupament tindrà o no diputat, quan menys gent vagi a votar mes possibilitats disposarà el Quixot del Pirineu de prendre posició del seu escó de diputat, dons bé una cosa contra la que lluita en Carretero pot ésser beneficiosa per ell, dons així amb els seus vots adherits pot aconseguir la cadira de diputat.
La veritat que a partir d'ara tant reagrupament com Solidaritat desapareixeran del mapa, donat que no disposen de representació parlamentaria poca cosa podem esperar de tot plegat, ara sortiren els poder de sempre a dir-se de tot per desprès acabant pactant com sempre, això de la política fot massa tuf per agafar-se-la com quelcom important.
A mi em faria gràcia que Reagrupament aconseguix un representant, com a propulsor de moltes idees seria un detall, però clar la política com la vida es injusta , i moltes vegades un no recull el que sembla, a vegades perquè petites actuacions les fem magnifiques per així treure profit de tot plegat, Jo tinc clar que com mes perdedor sigui el Quixot del Pirineus mes m'encanta.

.