dilluns, 1 de novembre de 2010

Ni Independentista ni de dretes, La sucursal ha parlat

Aquesta vida hi ha una dita que diguem com ets i jo ja sabré que puc esperar de tu. Ara la Sucursal de la matriu Zapatera ha sortit a la palestra dient que no son ni independentistes ni de dretes, la veritat que tot plegat fot pena, són els actes i no pas les paraules el que marcaren el teu futur. i que podem esperar d'aquesta sucursal que no va tenir cap vergonya anar a la televisió d'extrema-dreta a sol·licitar  calderilla amb  quatre vots, televisió que els ha insultat maltractat, però quan un es un cargol sempre s'ha d'arrossegar.[noticia].
  Vist això aquests personatges seguidors del Ni-Ni , Ni volem ni deixem. A part d'enviar al Corbacho, amb les ganes que li tenen, la veritat tot un desastre, allò era un tobogan per aixecar al Rivera de Ciudadanos i els demés els hi van fer el joc.
Ja em direu que collons hi feia l'Amorós allí, que busca al país colonitzador, busca aliats, això semble un acudit, potser si haguessin portat a la Carmen de Mairena el Share de audiència hagués pujar molt mes.[noticia].
I dels convenients que podeu esperar del fill del senyor que durant mes de vint anys es va prendre el pel amb el peix al cove, el que passa que aquest peix només eren arengues, dons res d'aquest senyor només podem esperar fum, els testos sempre s'assemblen a les cassoles  [noticia]v