dilluns, 11 de maig de 2020

Dia 59 del Confinament, Bars oberts, Escoles Tancades, aquest es el nostre país.

Potser soc un ignorant i no entenc res, potser les ments privilegiades d'aquest país ho tenen tot estudiat, però jo em plantejo un problema perquè obrim els bars abans que les escoles, jo ha entenc que l'esport nacional d'aquest país es l'aixecament del got de vidre, però nassos es molt més important que els nens vagin a l'escola que no pas que els seus pares vagin al bar. i segur que es poden estudiar mesures perquè això no sigui cap problema , [noticia]. El problema el tenim quan veiem que al resta de  Europa primer són les escoles i desprès els bar, les prioritats de cada pais.
Avui han sabotejat la Viquipèdia perquè afirmi que el Miquel Iceta es un porc català, l'espècie de porc català es un animal extingit per tant la comparació es odiosa, no cal fer aquestes comparacions perquè d'espècies autòctones ens en queden poques i es vam reduint per culpa de la gent per tant amb les coses de menjar no si pot jugar [noticia].
Tornem a tenir la Cerdanya en guerra, ara no es qüestió de les províncies ja que ens moguem en zones sanitàries , nosaltres disposem de un hospital transfronterer en el qual es poden atendre gent de les dues nacions, per contra la gent no pot traspassar la frontera, no s'entén massa que els francesos puguin accedir a l'hospital ubicat en el municipi de Puigcerdà i per contra la gent no pot visitar als seus parents que estant desprès de la frontera, mentre que en le Perthus la gent aprofita el passe a la fase 1 per anar a comprar alcohol i tabac, te nassos tot plegat 


1 comentari:

Joana ha dit...

Bares que lugares... l'escola és perillosa