divendres, 15 de maig de 2020

Dia 63 Del confinament, avui hem passat del sol als núvols i d'aquí a la pluja

Ara esta fent un altre dia plujós, el mati estava ennuvolat però es veia el sol de tant en tant, però ara s'ha tapat i ha començat a ploure. Avui es Sant Isidre patró dels pagesos i de l'agricultura, un sector el primari que està de capa caiguda a la meva comarca, cada cop en queden menys de pagesos, una llàstima però es el que passa, es molt mes rendible vendre la terra i disposar de uns calerons que conrear la mateixa  i guanyar una misèria. 
Avui toca esperar a les 19 hores per a veure a qui li toca la loteria i canvia de fase de confinament, Les falses noticies a vegades fan posar vermell a qui les diu i aquest cas li ha passat a la senyora diputada del partit impopular Reyes Fernandez, que va donar el pesam al actor pornogràfic d'en Jordi el niño Polla que deia que era metge i que havia mort per el Covid19  [noticia].  El que passa en aquest cas es que s'ha sumat la fam amb les ganes de menjar, per un costat el que ha enviat la falsa noticia i per el altre el que per donar-se protagonisme la ha compartit sense comprovar la seva veracitat. Tot molt professional.
Hi ha una noticia que per la seva proximitat ens toca una mica, es tracta de la residència de Bagà on s'han produït una trentena  de morts per culpa del Coronavirus. [noticia].
 i acabo parlant de Protecció Civil i la seva declaració en la qual diu que la gent no pot accedir als boscos a recollir bolets excepte si la residencia de casa seva es troba a menys de 1 kilòmetre del lloc on es va a collir l'esmentat aliment .[noticia]