diumenge, 10 de maig de 2020

dia 58 del confinament, l'objectivitat del periodisme.

Això d'insultar sense arguments en el periodisme s'està posant de moda, resulta que el mal anomenat periodista aquell de OK Diari en Eduardo Inda va tractar al senyor Simon de Inútil Integral, i la Anna Rosa Quitana li va fer gràcia i tot, envers de demanar que justifiqués l'insult  l'únic que va dir que a casa seva segur que hi ha algú que l'estima, que dolenta es l'enveja, ja voldrien aquest parell de personatges disposar del curriculum del senyor Fernando Simon [noticia].

Avui a la revista la veu de la Cerdanya hi ha un escrit sobre la inversió que ha fet la Generalitat de Catalunya de 1.655.000 euros per la renovació de la il·luminació, en sobte tot plegat, perquè el Túnel del Cadí es una concessionària la qual cobra, i no pas econòmic, per els viatges a canvi han de realitzar el manteniment de les instal·lacions i si no es per pagar algun favor no entenc aquest pagament [noticia].
Avui m'he de treure el barret davant l'atur mas i les seves declaracions, dient que el sistema sanitari actual aguanta gràcies als baixos sous, la veritat que els polítics són uns miserables, que ho digui això un personatge que te una paga vitalici ho trobo vergonyós, avui el personatge aquest que va tapar el famós tres-per-cent amb la senyera independentista, a fet una demostració del neoliberalisme , les dretes tenen aquestes coses, sous baixos perquè els empresaris siguin cada cop mes rics, [noticia].


2 comentaris:

Joana ha dit...

Cada vegada tot és més penós. La dreta, cada cop més extrema i l'obrer o treballador, votant a la dreta, ja ho vam comentar això no fa massa dies. No ho entenc, de veritat. I la gent reient les gràcies a tots. Pagarem peatges in eternum, ens enganyaran amb estadístiques falses i ara haurem deixat que ens arrabassin tots els nostres drets, amagats en aquesta "falsa" pandèmia.

ALP2500 ha dit...

el poder de la por a la mort, quina arma que disposen aquests personatges, la veritat que només manca que el periodisme els hi faci de claca i tot arreglat.