dissabte, 9 de maig de 2020

dia 57 del confinament, la pell morta,

Avui al repassar els dies de confinament he vist que vaig un dia avançat per tant avui he procedir a la seva regularització, són 57 dies de confinament ,Be dit això avui vull parlar del mandonguilla balladora i de la definició que li ha donat Joel Joan en quan a la seva situació política. [Pell morta]. Però amb aquests polítics són com l'au Fènix que que reneix de la seves cendres, dons bé quan mes acabat sembla aquest personatge més perillós és, perquè en el fons el president dels hereus de la Corona de Felip V li deu algun favor sinó no entenc res, i aquest favor es cobrarà en qualsevol dia.
A mesura que van passant els dies resulta que la Colau se li està veient el llautó ara resulta que el famós concert dels balcons tenia un cost de 500000 euros, no pas els 200000 euros que es deia en un principi, així ho ha destapat el diari de la república amb la publicació del contracte  `(noticia). Trobo molt interessant el tarannà dels comuns em situació del Coronavirus despesa a dojo, així no caldrà justificar masses coses. llàstima de calers que es podien destinar a  coses molt mes importants per el veïns de Barcelona. 
Avui he aprofitat que no treballava per anar a canviar he volgut fer el quilòmetre de distància i fer la circumferència que surt amb aquesta distància he recorregut mes de sis quilometres (2*PI*1Qm.) la veritat que se ha estat prou be, no em puc queixar del que dona de si un quilòmetre de distància des de el punt zero.Només m'he trobat amb el problema de les termes però per sort no ha sigut massa troç.