divendres, 8 de maig de 2020

Dia 57 del confinament, avui he visitat puigcerdà

Avui tocava anàlisi de sang la veritat que em pensava que seria mes dur tot plegat, ahir en van trucar per fer un test covid-19 i deduir per les contestacions la possibilitat que estigués contaminat, dons bé després de passar el qüestionari em va donar hora per avui,  la situació a l'hospital es com entrar a una presó tot protegit , no hi havia massa gent, ni cues enlloc, per tant ha sigut una operativa ràpida . Com a mínim es el primer lloc que vaig a Puigcerdà en mes de cinquanta dies, i ho he trobat tot igual, no ha canviat massa.La cerdanya ha guanyat en verdor, ara esta tot molt mes verd del darrer cop que ho vaig veure.
Avui he vist que la denominació de Beneit del mes hi ha un altre pretendent, aquest es l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, de la llista del socio-llestos, el senyor aquest anomenat Enrique Llorca ha declarat a la consellera de Salut Alba Vergés persona non grata al seu municipi, de pas també ho ha fet al director del servei català de la salut n'Adrià Comella, el motiu ha estat el menysprear de manera irresponsable l'ajuda que el municipi ha posat a disposició per la lluita contra el coronavirus, aquesta ajuda corresponia en el famós hospital medicalitzat que fins i tot els militar creien que no era la millor opció [noticia] . Però que podem esperar d'aquest paio que va provocar la denuncia sobre els mestres de una de les seves escoles i quan el jutge va dictar que no eren culpables encara estant esperant la seva rectificació, perquè tirar la pedra es molt fàcil però si quan la tires i falles desprès una persona decent demana perdó.
ahir també va sortir la noticia de que el jutjats no van esser capaços de fer ho ha fet el covid-19 de una manera molt mes dràstica, ha jutjat al Billy el niño i el ha trobat culpable, la mort de una persona no pot agradar a ningú però segur que més de una de les seves victimes descansarà mes tranquila [noticia]]


1 comentari:

Joana ha dit...

tu, rai! que pots sortir i has pogut veure que tot està més verd que quan et van fer tancar, llavors, encara veies blanc a les muntanyes i ara tot verd i amb tota la flora en màxim esplendor. Al pas que anem aquí baix, quan puguem tornar a sortir, estarà tot groc i marró altre cop. ja m'he quedat sense flora aquest any!