dimarts, 5 de maig de 2020

Dia 54 del confinament, gossos deslligats i la merda per recollir

Avui dia 54 del confinament m'he dedicat a voltar per el municipi, Alp es un poble petit i mira tu que m'he trobat una cinquantena de persones, moltes amb el gos sense lligar, la veritat que només n'he trobat un de mig lligat i perquè he posat cara de por, sinó ni això, i desprès de veure com els gossos campen per els carrers sense estar lligat et vas trobar la merda dels animals per recollir, no he vist a ningú amb la bosseta per recollir la merda, això del confinament ha tornat a la gent on els animals podien fer les seves necessitats als carrers sense que passés res. Visca el civisme i l'educació. 
Avui 5 de maig fa 11 anys de la pèrdua d'En Jordi [noticia]. El temps passa però ell encara el veig xafant els moixernons perquè no els veia, la providència va voler que marxés massa d'hora llàstima ens van quedar masses coses per fer.

No voldria acabar el dia sense parlar de la nova llei de successions aprovada per els senyors de Junts per Catalunya, Esquerra republicana i els comuns, serà el proper pal de paller per recaptar a costa de les herències, felicitats senyors polítics com Madrid us roba vosaltres també. com diu aquell tant fa un polític de dretes com un polític d'esquerres i hauriem d'afegir com un de casa nostres, tot van a lo mateix a sagnar al poble. [noticia].


hi ha una altre cosa que no entenc, dintre de la meva ignorància entenc que si segons el nostre president hauriem d'estar confinats i encara no s'haurien d'obrir les fronteres perquè voten en contra de l'estat d'alarma, això de fer política amb el Coronavirus ho trobo fastigós s'han omplert la boca  del tancament total i ara quan els hi interessa políticament un altre cosa voten contra l'estat d'alarma, potser que s'ho facin mirar. 
I per acabar parlem del futbol, i les necessitats de que aquesta gent tinguin dret als testos per detectar el coronavirus i els professionals de la medicina no, això es una vergonya, potser hauriem de dir prou a aquesta droga que embova a la gent i fa que perdin el nord sinó no ho entenc, ja es prou penós que guanyi mes calers una persona que dona potades a una pilota que un senyor metge que es dedica a salvar vides humanes. La veritat que aquesta societat està tarada.