dimecres, 6 de maig de 2020

Dia 55 del Confinament, avui he aporfitat el passeig per recollir múrgoles i moixernos

múrgoles i moixernons.Feia dies que veia per el Facebook que la gent aprofitava les sortides per anar a buscar cremalloles (cama-secs), múrgoles o moixernons
jo en tenia moltes ganes, tantes que avui he aprofitat la sortida per arribar-me a Sant Antoni[al costat de roca castellana]a veure com tenia les moixerneres. la veritat es que estaven ben farcides de moixernons , en hi havia molts d'aquests bolets blancs amb una flaire ben forta, ha estat una bona collita.  
Avui han sortit a les noticies les tres zones sanitàries que estant preparades per fer el salt a la fase 1 del confinament, Cerdanya està dintre d'elles, bé serà perquè portem una setmana i mitja sense cap cas de Coronavirus, ni ningú en prevenció.Podem estar contents, però això no vol dir que ara abaixem la guàrdia i tot sigui xauxa. [regió sanitària] [sense infectats a Cerdanya].
Són deu diputats, avui han pactat amb el pinotxo Pedro Santchez allargar el estat d'alarma quinze dies mes, jo no tinc clar si es bo o no, el temps dirà però actuació directe de la cridanera ha provocat un tarravastall immens en el partit, fins i tot hi ha hagut dimissions, ve en Girauta, no li ve de nou , l'any fins 1986 era soci-llest, el 204 Ppero i desprès va a passar a ser Ciudadano ara només li resta o la Falange o Vox en les dues es trobarà com a Casa. , En quan a la Mejias ja tenia que haver-lo fet quan ael seu partit li va imposar al gabatxo del Valls en les llistes municipals de Barcelona.  

1 comentari:

Joana ha dit...

Vull pensar que el desconfinament es compleixi bé per part de tots