dilluns, 8 de juny de 2020

Dia 86 del confinament. a Cerdanya ja poden anar al Casal

Avui l'ajuntament de Ger els nens ja poden accedir al Casal d'estiu, amb restriccions però el Casal ja està obert, no deixa de ser una bona noticia, sobretot per els pares dels nens que podran gaudir de una mica de pau, desprès de tres mesos intensos. 


m'encanta la fiscalia espanyola, demanen per le Major Trapero deu anys de presó per sedició, però si aquesta no pot esser llavors que el condemnin per desobediència , La qüestió es que surti condemnat , no sigui el cas. Tot plegat per plorar no entenc com aquesta gent no es mira al mirall i veu el que està fent. Si això es justícia que serà la injustícia. [noticia]

l'escriptor Albert Jané en una entrevista a vilaweb ha dit una frase que m'ha impactat, encara que tingui tota la raó del mon, no es propagandística i no es portarà a terme perquè el que interessa aquest mon es posar-se la medalla . ha dit Que Cal potenciar el català sense fer propaganda i que perdem massa temps amb les estadístiques. [noticia]. Ja entenc que això va en contra de tot el que pensen aquest politics que ens ha tocat a la loteria, però es una realitat , en el mon de les aparences això seria un cop baix. 

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Que diuen els esquerdats que per la Laura Borràs la justícia escañorda si que es bona. Per tant la condemna de Junqueras i la que li faran a Trapero, es bona.

Joana ha dit...

Els casals d'estiu són necessaris, enguany, per que la canalla es torni a relacionar amb els seus i atonyinar-se i a compartir de bolis i coberts!

ALP2500 ha dit...

jordi Aquests Esquerdats cada dia van a pitjor, amb el tema ferrovial han quedat ben retratats , el que passa que acabant emmascarant a tothom, la veritat que no hi ha polític que se salvi ,parlant de retratats avui el de la deixa ha fet anys 90 tot plegat.
Joana tot el que sigui ajudar als pares perquè puguin col·locar els nens són benvingudes, com a mínim podran parlar amb gent de la seva edat i no veuran tanta televisió, que deuen tenir la cara quadrada de tanta tele.