diumenge, 7 de juny de 2020

Dia 85 del confinament, mascareta o morralló aquesta es la qüestió

. [noticia].
Avui he anat al mercat de Puigcerdà, com passa darrerament hi havia la gent de protecció civil i la guàrdia urbana, estaven allí demanat a la gent que es posés la mascareta, fins aquí tot perfecte, però només que la conducta envers als ciutadans fons mes educada, hi ha moments que quan a la gent li poses un uniforme es transforma, i es creuen els amos del univers, per tant potser envers de portar mascaretes alguns haurien de portar morralló. Desprès trobem gent que porta proteccions de plàstic envers de mascareta, a aquesta gent no li diuen res, potser s'haurien de plantejar per que porten mascareta, i la porten per no infectar a tercers, en quan a la protecció es per no ésser infectat per tant si portem protector també haurien de portar mascareta. 
Parlant de decisions absurdes , parlem de la darrera del govern del a corona dels hereus de Felip V, la de obrir les discoteques però no deixar ballar en elles, la veritat que es tota una aberració tot plegat. Per anar a fer una copa i sentir musica la gent va als bars i terrasses, i molt mes quan fa calor, la gent no pagarà un plus per anar a una discoteca a fer lo mateix, a més en un lloc tancat i amb molta més facilitat de propagar el coronavirus. [noticia].

ahir vaig veure una noticia que em va impactar, la mateixa diu que l'empadronament per el tema del covid19 s'ha disparat durant aquests mesos del confinament. parlen els alcaldes de Bolvir i Guils, els primers han crescut amb una vintena de persones dels quatre-cents habitants que tenia per tant un 5 %, mentre que Guils han estat unes deu persones sobre les 300 persones que tenia per tant un 3%. amb percentatges pot semblar molt amb números absoluts això es una misèria, per tant trobo la noticia desproporcionada amb la realitat. [noticia]


1 comentari:

Joana ha dit...

Com molt bé dius, alguns quan els hi posen un vestit de policia o l'armilla de protecció civil, ja es pensen que són Déu sap el què!!!!