dissabte, 6 de juny de 2020

Dia 84 del confinament. Festa major de Sant Pere d'Alp. suspesa

La casa gran del meu municipi per fi ha suspès la festa major de Sant Pere, diria que han estat esperant que el govern fes algun pas en canvi de fases però com sempre amb aquestes festes que van dedicades a la gent de fora, si aquesta no pot venir no te massa sentit fer-la, potser si haguessin canviat el destí de la mateixa seria diferent, si fos una festa per la gent del poble llavors si que es podria realitzar, però no es el sentit que s'ha donat a la festa major. [noticia].
I aquí teniu la realitat de la nostra comarca, tant criticar la gent de fora, i si aquesta no ve no podem obrir restaurants, bars, botigues, no podem fer festes majors, per tant els necessitem tant com els critiquem , molt bona coherència tot plegat, 
I ara que tothom es posa les mans al cap per l'actuació de la policia americana amb el senyor aquell que van matar, potser hauriem de fer una mica de memòria  i recordar com va actuar les forces d'ocupació el dia 1 d'octubre per sort no hi va haver morts però tot podria haver arribat, però no deixa de ser el mateix actuacions desproporcionades amb la situació establerta. 
Personatge que s'ha fet passar per un metge, un nano de 21 anys que ha aprofitat la pandèmia, per fer-se passar per metge,En Jesús Jiménez, ha estat detingut per els mossos per una denúncia que hi va haver al hospital de Martorell on aquest individu donava medicació als pacients, firmava defuncions, tot plegat un descontrol de tot plegat. 

1 comentari:

Joana ha dit...

Una llàstima tot plegat! La no festa mejor,l'actuació de la policia i la mort del noi. I això del fals metge, ja ho vaig llegir i vaig flipar, 21 anys, i ningú no va pensar que no podia ser!