diumenge, 31 de maig de 2020

Dia 78 del Confinament, avui darrer dia de maig.

Avui diumenge he tornat al mercat de Puigcerdà i continua com sempre, poques parades i amb el control de la policia paramilitar aquesta de protecció civil, avui no repartien mascaretes, avui només esbroncaven a la gent que no la portava posada, Està be però amb una mica més d'educació s'aconsegueix molt millors resultats. 
Per anar al mercat he deixat el cotxe a l'estació així camino una miqueta fins el mercat, he pujat per el camí de les herbes, el famós camí de la polèmica per no netejar.lo, la veritat que el caminet en si fa una mica de llàstima però tampoc es per anar criticant a l'alcalde, no cal fer sang de camins que els trepitgen quatre gats, la veritat que hi ha coses mes importants per arranjar.

l'art espanyola, es una cosa que no comprendré mai, a qualsevol cosa l'anomenen art, i mira per on han estat capaços d'anomenar art a la matança d'un gos clavant-li banderilles , primer una fins arribar a matar el gos, ha estat a Sevilla a plena llum del dia i amb la mirada atenta dels veïns que han pagat entrada per veure la matança . segons el matarife aiò es art i cultura, i jo em demano si aquesta es la cultura del meu país, vull ésser un inculte, com deia en Raimon, jo no soc d'aquest mon [noticia].

I per acabar vull parlar del presumpte Guardía Civil que ha amenaçat de mort a Pablo Iglesias, jo entenia que els defensors de la seguretat, les forces d'ocupació del meu país eren apolític i només defensaven la seva justícia, ara veig que no funciona així això, ells només defensen la seva justícia i les seves lleis. [noticia].


3 comentaris:

Jordi ha dit...

Quan estudies la historia de la benemerita, s'entenen moltes coses.

ALP2500 ha dit...

curiosa lectura la teva jordi, la llàstima que benemerita ve del nom ben merescut, i que vols que et digui a vegades amb actuacions com aquestes no fan honor al seu nom.

Jordi ha dit...

La guàrdia civil sempre surt als llibres d'història dels últims 150 anys i habitualment per res de bo.