diumenge, 31 d’agost de 2008

Botiguers Patriotes, una especie en extinció


Catalunya és un país de avantpassats fenicis, per tant lo nostre es la barata ("trueque") i el comerç. Comerç de tot tipus, actualment fins i tot comerciem amb la política, però per a mi el més important son les petites Botigues . D'aquestes us vull parlar. Dissabte per el matí vaig anar fins a Sant Feliu de Codines , vaig anar a visitar una petita botiga, petita però amb un tracte agradable, allí dintre et trobaves com a casa, una amabilitat suprema, i un establiment on a part dels menjars preparats pots cercar mes productes de origen català que importacions. Avui us Parlo de la Rostisseria Ramon dirigida per en Ramon Carner , un economista que fa de botiguer, i amb un sentit patriòtic inesgotable, en Ramon es promotor de la Xecna . La xecna es una xarxa d'establiments catalans amb consciència nacional, entre els seus productes i podem trobar de tot, però jo faré menció especial a dos dels seus productes estrella.
L'Ater Cola - o la Cola Catalana
El Desperta-Ferro amb els seus quatre variants,
El desperta-ferro energètic (podríem dir que es com el red.bull catala) amb un sabor a caramel
El Despèrta-Ferro de Cola i guaranà (diferent a l'alter cola) però amb un sabor agradable
El Desperta Ferro de Te verd amb llimona , un sabor amarg exquisit. És una beguda que us aconsello, perquè és bona de veritat. porta una mica de gas que el fa diferent als altres .
El Desperta Ferro de Multifruites, sense gas, boníssim, jo quasi diria que es un privilegi poder gaudir d'aquest producte.
A part de tot això, allí hi podeu trobar tot tipus de productes comestibles de la nostra terra com:
whisky de la terra anomenat Jaume I
Ron Cristofor Colom
vermut muscarols
Cava 2014
Vi 11 setembre 1714
tota la Varietat de Cap d'ona (cerveses, gasoses, llimonades
Aigua de Villajuiga

La veritat sigui dita, si entres allí i comences a veure els productes acabaries comprant la botiga sencera perquè cada cosa que veies era més patriota que l'anterior.
Moltes gràcies Ramon per el teu sentit patriòtic, i per la teva botiga, ja t'asseguro que em tindràs que aguantar més cops, perquè encara que sigui petitona val la pena perdre una estoneta gaudint de la teva companyia.
Llàstima que el tema samarretes i altres productes de promoció els tingui una mica abandonat, Peró segur que en qualsevol moment t'hi posaràs .
Amics si algun dia aneu a Sant Feliu de Codines, a veure el Cim de les Àligues o passeu per Sant Feliu de Codines, no us perdeu la botiga d'en Ramon la podeu trobar a
Rostisseria Ramon
Avinguda Escoles 3
08182 Sant Feliu De Codines
938 660 745
obren els divendres dissabtes i diumenges de les 11 fins les 15 hores

i de pas podeu gaudir d'uns pollastres a l'ast que fan que tenen una pinta de nassos.
paga la pena veure segons quines coses i aquesta es una d'elles, amb una petita botiga la promoció nacional que es pot arribar a fer, i sense fer les inversions inimaginables que han fet els polítics de la nació, per cert Dirigents Polítics del nostre País si disposen d'alguna partida sense especificar i no la poden destinar a pagar algun amic o parent , aquesta partida la poden invertir en publicitat a la central de Distribució Xecna ,segur que aquesta us agrairà la vostre aportació
PD. Ostres avui som 31 d'agost i estàs de celebració. Felicitats Ramon!!!!