dijous, 4 de setembre de 2008

El Ministre Corbacho no ha fet les "fitxes" d'estiu.

Corbacho "click" per acabar les fitxes de sumar i restar.A vegades hi ha frases fetes que expliquen molt bé la realitat . Ara us en posaré dues que fan referència al ministre del País dels hereus de Felip V:


- un es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules
- millor callar i passar per idiota que obrir la boca i demostrar-lo

I tot això perquè? dons això fa referència a una noticia de l'Avui, " Espanya limitarà l'entrada de immigrants si l'atur no frena [escrit]". Molt bé senyor ministre, no cal que ens expliqui que no ha fet les "fitxes" de l'estiu.


Ara veig que vostè no viu a la terra, segur que esta fent volar angelets de les xicoires, perquè si hagués baixat algun moment a la terra no prendria decisions tan poc coherents. Vostè té que saber que es la immigració el que esta donant moviment a la industria Espanyola., sobre tot en el sector agrari . Són aquests treballadors que fan les feines que els senyors que tenen a l'atur no volen realitzar. Perquè han de realitzar feines brutes si cobren igualment sense fotre res?. Aquest és el seu problema Sr. Ministre, que te un col.leció de persones que estan a l'atur i no els hi interessa treballar, per tant si priva l'entrada de la immigració esta mermant la producció del seu regne.


Potser tenen una solució , que es molt antipopular però seria la millor, però clar els seus votants serien els mes afectats, temes peonades i coses d'aquestes. La solució seria treure la subvenció de l'atur en el moment que et neguessin a prendre la feina atorgada.Però Clar això fins a cert punt és anti-popular ni faria que molta gent no els tornès a votar mai mes.i li perilla la cadira , està disposat a jugar-se-la o farà com tots tirar la pedra amagar la ma , i a justificar la notícia perquè tothom se li ha tirar damunt, a veure com la justifiquem, bé primera justificació és que els treballadors temporals no entren en el pack , es que un no pot obrir la boca sense cagar-la senyor ministre.Un altre punt importantíssim del sr Ex-alcalde de Cornella va ser aquella brillant idea de pagar tot l'atur als immigrants que volien tornar el seu país i obrir un negoci. Deixant aquí els que no tenen papers i que no cotitzen i foten fora els que cotitzaven. Amb aquesta mesura va acabar de buidar les arques de l'INEM. En les declaracions no ho diu obertament, en canvi si que deixa caure que si la cosa dura tindrem problemes. L'experiència em diu que ja els tenim els problemes. aquesta idea es impressionat buidem la caixa i ens quedem sense la ma d'obra que necessitem que es la de nivell bàsic. Felicitats senyor ministre com a mínim dos Màster per arribar a aquesta gran decisió.
De veritat que el favor de la nació hereva de Otger el Cataló de guanyar les eleccions del regne de Felip V s'hagi de pagar de alguna manera però vol dir senyor Pintoxo zapa que aquesta era la millor solució , la veritat jo estic encantat amb aquesta situació perquè com li deixen fer les mesures proposades la vida del regne de Felip V te els dies comptats
Després Llegeixo les noticies de la Senyora Consellera del Trist-partit i diu totalment lo contrari que el Ministre del Regne Espanyol [noticia] i jo em pregunto. Aquests senyors no són del mateix partit, no tenen unes directrius parelles, o cadascú va a la seva i això es un regne de taifes .
la veritat es que la senyora Sernna te tota la raó, però a veure fins a on li deixaran arribar,
Ostres jo quan sigui gran vull ésser com en Corbacho, vostè si que val senyor ministre a veure si amb uns quants com vostè i acabem d'enfonsar el regne de Felip V.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

personatges com aquest pallasso son les que fan que un poble es revolucioni i passi lo que passa, sort en tenim d'aquests aprenents d'actors que volen fer política i nomes arriben a fer riure a la gent . els temps canviaran i aquesta gent com el fum desapareix

ALP2500 ha dit...

però aquest paio es el ministre de treball, així anem entre bajanada i bajanada ell es va enriquint a costa de dir tonteries,visca la democracia