dissabte, 6 de desembre de 2008

El Ppc un bitxoraro, mes aviat una espècie en extinció

Avui us parlaré de la nova campanya de Internet que reivindica la normalitat dels catalans a mes de voler commemorar el 30 aniversari d'aquesta caduca Constitució a part de imposar al President de la meva Nació a celebrar aquesta celebració, quins nassos tenen aquests hereus del feixisme com volen que celebrem una Constitució impulsada per el nacionalisme hispà .
Dintre d'aquesta campanya hi ha un vídeo ,que adjunto a continuació juntament amb una carta de la Sanchez Camacho, al President de la Nació Catalana reivindicant els principis de llibertat i democràcia que fonamenten la Constitució , Bé Aquesta Constitució si que reivindica la llibertat i la democràcia dels hereus de Felip V , però no parla de les colònies, les quals tenen la finalitat de produir perquè el poble dominador visqui com un rei.
En la Carta dirigida al senyor President [carta]jo només hi trobo una definició que clar vinguen de un partit hereu del franquisme no es gens estrany però lo que mes raro em sembla que ells també es creuen alguna d'aquestes coses.
En quan a tot la pallassada jo perquè acabi de ser un circ mediàtic trobo a mancar alguna sortida de to de la senyor Nebrera, la veritat que aquesta senyora em cau bé sinó fos perquè es un representant del Ppc , però com a mínim ella sempre va a contracorrent, per tant sempre va en contra dels poder dictatorials i sempre te les de perdre, però nassos també es maco trobar algú que cada dos per tres toqui els nassos.
Per tant no es pas que siguin un bitxo raro aquests seguidors del pp a Catalunya mes aviat que siguin una especie en extinció com es el cas dels comunistes i els esquerdats que les seves actuacions els han portat a un camí sense sortida.2 comentaris:

Unknown ha dit...

jajajaj,,, ostres noi. No faré capa aportació més pq tot plegat ja parla per si sol.
Només un comentari d'una modesta publicista. Su us fixeu les imatges són en blanc i negra això diu molt del PP. Aquests encara estan vivint en algun altre món. Si volien donar la imatge de moderns,,, ai senyor!
salutacions pere i petonets!

ALP2500 ha dit...

es normal mar aquests personatges encara viuen les conquetes del pelai i els genocidis d'amèrica`. La veritat que mes aviat fot pena tot plegat però del enemig sempre pots aprendre alguna cosa, com a mínim aquest cop com no fer un spot publicitàri