dijous, 4 de desembre de 2008

No Cal anar buscar Trilers a fora, quan a Casa nostre en tenim per donar i per vendre


Avui llegint l'Avui surt una noticia del senyor Puigcercós en la qual diu que el Pinotxo Zapatero es un Triller [noticia], Bé no va equivocat però per buscar Triller no hem de anar a fora potser que ens mirem el melic i en veurem una bona representació.
Però que entenen per Triller, es aquell personatge que va jugant amb la boleta i mai saps en quin lloc es troba, mes o menys com les actuacions dels partits polítics integrants del Trispartit.
Seguirem parlant del Partit Esquerdat i la seva manera de tractar el país, això si que es el joc del Triller, [noticia]

Perquè aquest dijous 4 de desembre tenen els santíssims nassos de fer un acte amb el lema Estem construint un estat propi, Bé la veritat que això es un insult per a la intel·ligència dels votants d'Erc l'únic estat propi que estant constituint aquesta gent es la seva jubilació anticipada perquè la nació fa temps que se la passen per el forro de la corbata. Això si vendre fum son uns trillers professionals.
A mes en aquest acte volen explicar als militants i als seus votants el perquè de tot plegat, el perquè oficial de la seva presència al Govern Català, Bé com a mínim el meu desig que no sigui que parlin per fer polítiques d'esquerra, perquè d'aquest trispartit lo de esquerra només ho porten en el nom perquè les polítiques socials (cas de la dependència) ha quedat el mes calent a l 'aigüera.
Potser també podran explicar als votants i als militants aquests canvis de diàleg constant que fa que envers de un partit això sigui una baldufa, que roda i roda i en cada posició te unes paraules diferents.