dilluns, 1 de desembre de 2008

La realitat Catalana, tal com somEl Polònia es un programa que m'encanta i a vegades l'encerten, i aquest cop m'he de treure el barret perquè de una manera còmica estant descrivint la realitat Catalana, una realitat on es molt mes aparentar que ser, on tot son paraules molt maques però sense realitats, on les promeses electorals son utopies davant la realitat política.


Tenim uns polítics egocèntrics on es molt mes important la seva aparença que el poble Català, que va

n tenir la oportunitat de rebre a un prestigiós periodista Angles però ni això varem saber fer , sinó sabem vendre la nostre realitat com som capaços desprès de criticar quan escriuen lo que poden perquè no hem donat cap facilitat. Segur que els de la creuada mediàtica de la capital del Regne dels hereus de Felip V els van esperar amb les mans obertes quina oportunitat perduda.


Així es el poble Català, desprès de cagar-la després demanem explicacions de la cagada, això se'n diu posar la protecció quan el mal ja esta fet i no te remei. potser la posem abans la protecció i així segur que no tindrem tantes trompades.

I per acabar vull felicitar al senyor Ridao, aquest si que es un demòcrata de cap als peus , com a mínim es intel·ligent ,perquès després de veure les orelles al llop i perdre fins i tot la cartera ara no vol que hi hagi primàries, no sigui el cas que li fotin la cadira, amb polítics així anem arreglats, pobre Esquerda Republicana entre això i la famosa entesa, que no s'entenen ni en el repartiments dels lots de nadal Catalunya esta arreglada.
Per Cert ahir va tenir lloc la presentació de les memòries d'en Maragall , moltes felicitats mestre cada cop més m'agrada el seu diàleg, aquest també va ser el darrer mohicà de la política independentista de la nostra nació. Tot lo que ha vingut darrera, ni enteses ni tripartits segons part, ja es allò que es diu al cinema que les segons parts mai han estat bones.
entres les mans netes d'uns , els fets i no pas paraules dels altres i les iniciatives dels verds, això te Camí de cinema còmic, la llàstima es que s'estan rifant la meva nació, llàstima que no podem exportat aquests politics a la Nació Espanyola perquè llavors segur que en quatre dies ens podem desprendre de aquestes cadenes.