diumenge, 9 d’agost de 2009

Els vent que porta llibertat han arribat a la Cerdanya

Els vents que duu la independència per fi ha arribat a la Cerdanya, ha estat a Bellver de Cerdanya i el rossinyol que xiulava llibertat ha parlat, en Joan Carretero ha parlat de llibertat però també ha parlat de neteja política, i de fer desaparèixer els càrrecs a perpètualitat, que la vida dels polítics catalans han de tenir data de caducitat, per tant no es com la reialesa un vitalici.

Avui durant una horeta he pogut gaudir de la xerrada d'en Joan Carretero, ell ho te molt clar, sinó disposem d'un estat propi no disposarem de cap reconeixement internacional, ni seleccions ni parlaments ni xorrades, primer un estat propi i desprès la resta.

Ha estat una horeta entretinguda, fins i tot escoltar del públic que un fill d'immigrants defensant Catalunya ha entrat molt dintre i parlar de Catalunya com una cosa seva, fa que pensar no tot ho tenim perdut, hi ha gent que s'estima aquesta nació encara que no hagin nascut aquí fins i tot molt més que gent de vàries generacions que de Catalans només tenen el fet casual de haver nascut a Catalunya.

Avui hi havia unes dues-centes persones escoltant al rossinyol cantant independència, divendres que ve a Puigcerdà segur que seran més, així funciona això el nostres poble independent va creixent mica a mica i que sigui un degoteig constant.

La conclusió de tot plegat es que la lluita no està perduda, que ens hem d' arremangar tots però si ho aconseguim potser llavors podrem trencar les cadenes que ens tenen lligats com a colònia, mes aviat com a subcolònia del regne dels Hereus de Felip V.

Però jo tinc un dubte, de moment això només son bufades de vent però sense un camí establert i crec que ja es hora d'establir aquest camí, hem de saber on volem anar (llibertat i independencia de la nostra nació) però també com hi volem arribar, quines dreceres i caminots hem de prendre per arribar al nostre destí, sinó tenim clar com ho volem fer, no podem anar amb una ma davant i un altre darrera, hem de portar un vestit i aquest l'equip de reagrupament va donar entendre que encara no ha passat ni per el sastre per prendre mides.


3 comentaris:

Manel des de l'exili ha dit...

Company,
Només podem fer-ho i depèn de nosaltres, és la proclamació unilteralment de la independència al Parlament per mitjà d'una candidatura que en el seu programi tingui aquest. punt.

Té tota la legitimitat democràtica i tenim el precedent proper de Kosove. Després es pot referendar amb un referèndum o plebiscit amb l'auspici per l'Onu i/o la Unió Europea.

Reagrupament, vol fer aquesta candidatura.

Mentre no aconseguim la majoria per poder proclamar unilateralment la independència, el que farem és mostrar les misèries que tenim ara amb l'actual classe política i les lleis espanyoles. No voldrem fer política, sinó més aviat boicotejar qualsevol llei que no sigui realment un salt qualitatiu cap a la independència.

ALP2500 ha dit...

Gràcies Manel per participar, però jo el que no voldria que la iniciativa de reagrupament independentista fons un altre PI (partit indepedentista) i tingués el mateix destí, perquè encara que siguem un poble de perdedors a ningú li agrada fotre's de cap.
Però recorda també que les enquestes son sectàries que ets pots trobar que desprès del 21 % que diuen ésser independentistes a hores d'ara després et trobis amb sorpreses, o sinó recorda que passa amb el pp a Catalunya sempre treu mes vots que el que diuen les enquestes.
A part que la gent del Regne de Felip V no voldran de cap manera perdre la mamella que els dóna de menjar.

ALP2500 ha dit...

Per cert Manel, recorda que des de el moment que reagrupament s'ha posicionat i deixa de pertanya a una branca dels esquerdats la premsa mediàtica catalana (l'avui i Vanguardia) deixaran de donar-li suport i passarà a l'anonimat, a més com es un enemic potencial als seus interesos (convergents) i com ara ja no erosiona al tristpartit, ara es el moment de fer-li el buit.