dilluns, 10 d’agost de 2009

L'Home llop es transformava per lluna plena, aquests ho fant per l'11 de setembre

S'acosta l'11 de setembre i tots ja tenen el seu vestit de Nacionalistes Catalans a punt, aquesta gent es així com el mecànic que es treu la funda i se la posa segons estigui a la feina o no, aquests tenen la funda de nacionalistes catalans i se la treuen i posen segons l'ocasió.
Ara toca fer un front comú per quan el Constitucional ens digui que hem passat de un estatutet a un parell de fulles , llavors tots cridarem i tots direm la nostra, però clar quan hem estat al poder no hem fet res per la nostra nació, mentre tocaven mamella tot seran flors i violes es ara quan hem deixat la mamella quan tots volem cridar i posar-nos la funda de nacionalistes i defensors de l'Estatut.
Ara els senyors Rigol, Barrera Pujol i Maragall volen fer un front comú contra la sentència del Tribunal Constitucional , ara es hora quan ells estaven al poder uns van fer el gran negoci del peix al cove i així van anar tirant durant mes de vint anys i els altres vàrem proposar un estatut nacional i van deixar que es quedés amb un estatutet de joguina sense dir ni piu. Dons bé ara aquests personatges es volen manifestar. A bona hora volen dir la seva tota aquesta gent potser com deia un dels quatres mosqueters , això no toca ara.[noticia]
I com s'acosta l'11 de setembre el gran maquiavelo, el creador de la Casa Gran de Sobiranisme , ara te la barra de dir que ell votaria si en un referèndum per l'autodeterminacio [noticia]. Sort que disposem de hemeroteques i podem veure el que es diu en cada moment, i aquest jugador de pòquer darrerament en diu una de calenta i una de freda, sembla que n'hagi après dels esquerdats. que et diuen blanc i negre a l'hora i es queden tant amples, lo fumut de tot plegat es que aquests personatges acaben creient-se les seves pròpies mentides i cada cop fan la bola mes grossa fins que els hi peta als morros.