dimecres, 2 de setembre de 2009

Arenys de Munt, la importància d'ésser els primers
Cada cop m'agrada més la idea d'Arenys de Munt, i molt més ara quan aquests desmembrats de Ciudadanos ho volen impedir [noticia].


Jo tinc clar que no servirà de res, però serà una victòria democràtica i molt mes tapar la boca d'aquests nous neofeixistes amb disfresses de demòcrates. Fins i tot l'han arribat a considerar com les votacions del ex-lendehari Ibarretxe, la veritat es que per el poble d'Arenys de Munt ha de ser un honor, a part de ser el centre del univers durant uns quants dies, moltes felicitats Arenys de Munt.


Ara només queda veure que farà el poble d'Arenys i a partir d'aquí a veure si tenim la sort que si sumen mes pobles a fer aquest petit referèndum de autodeterminació. Disposarem de una informació parcial subjectiva pero una petita informació de que pensa el poble d'Arenys de Munt de tot plegat.

I com sempre quan han vist les orelles al llop , han sortit ululant com llops, primer els falangistes i desprès els hereus dels mateixos aquests que es diuen ciudadanos i que no deixen de ser una banda de quatre paios i el capatàs.