divendres, 4 de setembre de 2009

Tothom ens vol ensenyar el camí, tothom sap quina llum ens ha de il·luminar.

La veritat que sempre ens volen ensenyar el que hem de dir i com hem d'actuar, quan no son els polítics de la nostra colònia, son els invasors del regne de Felip V, tota aquesta gent sap que ens va bé i que no ens apropiat per la nostra salud, tothom sap quin es el camí que hem de prendre tothom excepte nosaltres mateixos.

Fins i tot herències de antics règims ens volem marcar el camí i ens volen dir que es democràtic i que no ho es, la veritat que es penós que aquests hereus de feixisme mes carca ens hagin marcat el tarannà de un poble, però així funciona la antidemocràtica nació que ens va sotmetre el 1714 i encara no s'han marxat.

Ara resulta que nosaltres hem de seguir les normes però ells quan el Conseller ha dit que no poden manifestar-se el dia 13 , treuen pit i diuen que ho faran igualment , ara no hi ha llei de partits com van fer amb els nostres germans del país Basc i il·legalitzar aquest partit totalitari, Aquesta es la democràcia del regne del Felip V.

I mentre el pinotxo Zapatero a la seva a fer promeses a destemps, a malbaratar els pocs recursos que tenen i desprès hauran de munyir una miqueta mes a la colònia per poder sobreviure, Cada poble recull el que ha semblat i està clar que nosaltres varem llançar fems d'ovella sense grana.

I això es com aquell vaixell que s'esta enfonsat totes les rates son les primeres en abandonar el mateix, dons bé ara que s'ha prohibit a un poble fet el seu dret d'opinar , ara aquest grupet de escurçons surten de sota les pedres i volen mossegar. Ara tots estant contents començant per els Feixistes i acavan per els Socialistes.

El poble Catala es un poble de acullida, perquè entre els feixistes, els Ciudadanos, els Upd i es ppcc, això es una fauna a estudiar, tenim els enemics a casa no cal que els de la premsa mediatica ens ataquin tant si tenim tota les fieres a casa i amb ganes de mossegar.