dissabte, 5 de setembre de 2009

La Esglèsia Catòlica, parla Castellà

Fer Boicot a les terres Catalanes es una política que aporta vots hi ho han fet molts, però que l'esglèsia catòlica es sumi a aquesta faceta fot pena [noticia].
I parlant de Boicot no he vist cap habitant del sud de l'Ebre que faci cap boicot als recursos aportats per la nació catalana, boicot al consum de productes catalans els que vulguis però a les aportacions de la meva nació no n'he vist cap, tampoc he vist cap regió que faci un lleig a una subvenció sabent que aquests calers han sortit de les butxaques dels catalans.

Però mireu que la mes gran multi nacional del món, proposi un boicot a Catalunya em fa riure. Així funciona la religió catòlica, o potser es un problema històric, que encara viuen sota l'ombre del feixisme mes ranci i volen imposar la creu com han fet tota la vida.

Ja ho van fer duran la reconquista, genocidi de Amèrica. inquisició i tot aquest cúmul de despropòsits d'aquest defensor del deu manament que son d'aplicació per a tothom menys per a ells.
el catedràtic de moral social de la Universitat Pontifícia de Salamanca Ángel Galindo García va fer una crida a boicotejar productes i empreses catalanes.

Gràcies perquè amb actes com aquest quedeu tots retratats i ara la religió catòlica no deixa de ser el braç executor dels feixistes mes rancis. I algun d'aquests personatges es veu amb el dret de dir com hem d'actuar i que hem de fer amb la nostra vida. La veritat que si la religió catòlica dels demés Països son aquest ara entenc perquè totes les demés religions estant captant adeptes i aquesta els perd per segons.