dimarts, 1 de setembre de 2009

Salvem la Molina, o quan els fills del poble es revolucionen

Salvem la Molina es va revolucionar , tot i les amenaces de l'equip de Govern, aquest dissabte a la tarda a la Paborda on hi ha el dolmen megalític van congregar mes de dues-centes persones [noticia]

Amb l'eslògan "Tornem hectàrees de bosc al bosc", van celebrar la seva manifestació , un ambient festiu i entrenyable es van plantar quasi bé un centenar d'arbres, entre els que hi podiem veure ginebrons i pins negres.

I per fi es va fer una lectura del manifest en el qual l'entitat explica les seves línies vermelles amb tots els seus objectius i amb una finalitat final salvaguardar el entorn paisatgistic de les estacions d'esqui del Municipi. Masella i La Molina.


Els membres de la plataforma van informar que ja han recollit unes 1.500 signatures contra el nou POUM d'Alp i van convidar els assistents a afegir-se a la reivindicació. En aquest sentit, els impulsors de Salvem la Molina van assenyalar que precisament l'indret on feien la plantada estava afectat, amb la nova previsió urbanística, per la construcció d'un complex hoteler.

La veritat es que ho tenen difícil quan son temes polítics els que dominen tot el moviment Urbanístic i més quan escoltes al Nadal donant el vistiplau de tot plegat i que ell està molt content amb el POUM d'Alp. Jo el que veig que quan un ha fet un pla urbanistic particular envers de comarcal això vol dir que hi ha alguns flecos que s'han d'arreglar. Així es la política d'aquest municipi.