dimecres, 7 d’octubre de 2009

Maragall, ara que no estem al govern ara som valents.

el senyor Maragall va ser el propulsor de un gran estatut, que després altres van anar retallant i retallant fins a quedar amb un estatutet, però això es tot el que va fer per la seva nació, i ara vol que els catalans deixem de pagar els impostos per així dir prou al saqueig que tenim en cada instant, la veritat que aquesta proposta es la mateixa que la del Puigcercós amb els referèndums d'autodeterminació, molt maco tot però que davant i passin els demés no sigui el cas que ens taquem nosaltres. [noticia].

Mireu jo ja en començo estar tip de aquests personatges que ara ja no son en la política , ara disposen de grans idees per el poble català , i mentre van estar al govern no van fotre ni la o en un tub. casos del Maragall i en Pujol ja comencen a cansar tanta hipocresia, si haguessin fet els deure correctes ells ara no haurien de patir bona part del que estem patint els catalans, es a dir abans de obrir la boca s'han de demanar que van fer ells per la nostra nació quan tenien un càrrec polític i llavors parlar.

2 comentaris:

jaume ha dit...

es cert que aquesta valentia hauria estat d'agrair que la manifestes quan era president,quan no t'hi va la cadiro tothom és més valesnt, tot i aixo, millor tard que mai,perque el senyor Maragall erncara te qui se l'escolta.

ALP2500 ha dit...

Si Jaume però la força de les paraules i els fets es molt mes important quan ets al poder que no pas quan estàs a la reserva, ara tot son valents i et diuen com ho has de fer però quan ells estaven manant no ho van pas fer d'aquesta manera, d'això em queixo jo, que ara no es el moment de donar lliçons.