dissabte, 19 de juny de 2010

Democràcia o Burrocràcia

Ara estava llegint les declaracions del personatge aquest que va estar en el govern basc com a consellera, la senyora Rosa Diez, en aquella época segur que pensava diferent per anar amb un govern amb el partit nacionalista basc, però les ganes de poder canvien a la gent.

Dons bé aquest personatge diu que si Catalunya abandona l'estat del Brau i la pandereta , tindrà moltes dificultats per vendre els productes al estat veí. Dons bé jo no tinc clar qui tindrà mes dificultats nosaltres per vendre els nostres productes o ells per mantenir el càncer aquest que han provocat tants anys de desgovern, encara que jo em demano una cosa en el fons les dificultats si existeixen els tindrem els catalans per tant ella no es veurà afectada per res, en consequencia no s'ha preocupar de res. [noticia].

En quan a que la matriu ha de decidir la independència de la nostra nació això es com si ara aquests ciutadans dels hereus de la Corona de Felip V volguessin marxa d'Europa i sigui la resta del mercat comú que decideixi si poden marxar o no, tot dependrà com sempre de on tenim la mamella que amamanta a tots, si aquesta es troba en una part que vol marxar no li permetérem mai, si es par que amamantada llavors quan abans marxi mes en tindrem els demés, aquesta es la democràcia Espanyola, una herència del Siscu i el pperos, molta demo i poca gràcia.