diumenge, 13 de juny de 2010

una Excursió per l'AriegeAvui amb l'Enric hem anat a fer els estanys de cabeillers i cabeillers noir a la zona de l'ariege, la veritat que no n'havia sentit a parlar mai però ha estat una excursió gratificant.
l'Enric m'ha fet matinar, això de viure a la gran ciutat te aquestes coses que s'aixequen a hora que encara no hi ha posada la muntanya però que hi farem per un dia no passa res. Hem sortit a les 7 del mati per arribar allí quasi bé a les 9 hem passat per ax les thermes, fins aston i allí comença la pujada fins la pressa de Laparam un pel per sobre la pressa hi ha un refugi i allí es deixa el cotxe.

un cop hem deixat el cotxe hem començat a caminar per una vall tota desèrtica amb una verdor brillant i amb quatre vaques que ens acompanyaven pastant per el camp, hem creuat el riu l¡Enric perfecte jo com sempre he tastat l'aigua del mateix i un cop he tingut les botes netes hem seguit per començar la pujada , el camí no estava massa ben fresat qüestió que no hi puja massa gent. desprès de casi una hora i mitja de caminar hem arribat a l'estany de caballeires un inmens estany que esta amb una aigua transparent , segons el gps de l'enric l'altre el negre estava a 650 metres en línia recta, però nassos quins 650 mes drets que hem trobat al final.Un cop hem fet el darrer collet i hem arribat a dalt la sorpresa ha estat trobar-nos un llac ple de gel i amb unes fotos com les que podeu gaudir vosaltres mateixos, una bellesa en estat pur, Ha estat magnific però veure un llac amb un color negre i tot ple de gel ha estat el millor de tot. desprès d'arribar ha començat la feina de l'Enric, ell es un geocaching
el geocaching es com una religió que consisteix en una gimcana a nivell mundial en busca d'objectes que deixa la gent en els llocs mes estranys . dons bé el passerell de l'enric es una d'aquests personatges i la veritat que mentre em tregui a passejar mentre va a buscar coses d'aquestes per mi ja m'està bé.