dimecres, 16 de juny de 2010

El Turisme Pirinenc en l'horitzó del 2.020

La veritat que aquest seminari sobre el turisme pirinenc promet, sobre tot la ponència marc presentada per el senyor Salvador Anton Clavé , el qual ens parlarà de les tendències actuals, mercats emergents i noves activitats empresarials.
després es parlarà de l'or blanc, la neu, i les noves estratègies per un recurs consolidat, aquest està subdividit en tres parts la primera presentada per el director de Baqueira, el senyor Aureli bisbe parlar de les perspectives del sector de la neu al pirineu.
Desprès els somnia truites del barcelona-2022 aquest cop presentats per l'Enric Truñó parlarà del projecte dels jocs Olimpics . i que aquest projecte està obert als Pirineus, està clar que no diu a quina part dels Pirineus perquè si no vaig mal errat l'Aragó també forma part dels mateixos.
I per acabar tocarà el torn a l'esqui Nòrdic, la germana petita de tot plegat.
Desprès de tot això toca el torn a les begudes pirinenques i la seva restauració a la muntanya.

Per la tarda toca el torn als sectors turístics emergents en territori de muntanya.
rutes i intangibles , turisme de natura i un cas com l'experiència Zerain. i per acabar els nous corrents de turisme gastronòmic.

Jo de tot plegat i trobo a mancar al il·luminat aquell de stalin de Manresa amb les seves grans idees que va esposar un dia a la Molina quan va parlar del trinxat de neu, o que els el mateix barrejar l'esquí amb la gastronomia. Aquest senyor no sap que el 80 % dels esquiadors que venen a la nostra comarca son esquiadors de dia per tant es troben a una distància de Can Fanga d'una hora i mitja com a a molt. Una pèrdua molt valorosa si al final deixa esquerra. Com a mínim podíem riure amb les tonteries de turno.[Idapa.cat]