dijous, 23 de juny de 2011

Ara no es el moment de passar comptes, i si el moment de treballar.

Ara desprès de la morrada dels d'Ensorrant Cerdanya, els seus antics personatges dels Esquerdats vant treient pit, jo penso que ara no es el moment de passar cap mena de comptes això ja ho ha fet el poble i els ha dit el que volen. Però clar tampoc això es una victoria dels esquerdats que si exceptuem a Montella han restat per tot arreu, per tant potser menys baralles entre germans i mes anar tots a una. Això si el protagonisme i els egos dels senyors en qüestió els hi permet.[noticia].
Tampoc es el moment de fer demagògia barata, i dir que a la Capital de la Cerdanya hi havia gent que els haguès votat, jo em demano i perquè no van fer llista?, acàs algú els hi va privar, o potser es va donar el cas que ningú volia anar amb aquesta llista, per tant ara dir a brau passat que haguès passat ho trobo fora de lloc.
També han de recordar els Esquerdats que aquesta terra es com la terra del Cid, que estimem els nostres herois encara que aquests ens prenguin el pel, i molt mes en eleccions municipals on els partits pinten ben poc. El mes important són les persones vagin en el partit que vagin.
A la capital de la Cerdanya se li ha passat factura a una manera de governar dictatorial i poc clara, s'ha acabat espero amb la foscor de l'Administració, de moment els hi donarem un centenar de dies per desprès poder dir la nostra.
Però el que no trobo étic ara es que uns partits que se senten guanyadors per quatre pactes interessats diguin que les demés llistes s'ham amorrat, la veritat que tant esquerdats com Ensorrats han perdut pes especific a la nostra comarca i fer llenya del arbre caigut poca gràcia té.
Potser si construim envers de destuir les properes hi haurà fruits diferents, això si els que governen ara ho fan malament sinó la capital de la comarca continuarà convenient.