dimarts, 21 de juny de 2011

Camatx , Que bells records aquell del passatBe avui us parlaré de la president del partit aquest neofeixista de extrema dreta sucursal de la caverna mediàtica on la seva presidente ha presentat una querella contra la societat de l'embut pel Carnestoltes de Terrassa .

 En una imatge la dirigent popular apareix com la cara d'una serp (segur que representa un escurçó negre) amb la bandera preconstitucional a la boca (aquella del voltor al mig de la mateixa) i una frase que diu Catalunya trepitjant La corona dels hereus de Felip V.{[noticia]
Segons la querella això suposa una clara manifestació injuriosa, doncs aquesta representació te un clar contingut ofensiu o denigrant per la dignitat de la persona. ( clar que aquesta imatge va sortir per el Carnaval )

Bé primer dubte que tinc la demanda l'hauria de fer la persona o el gremi de les serps perquè sempre les comparacions son odioses.
Segon dubte aquests personatges fa poc van treure un joc per internet en el qual anaven a la caça i captura de immigrants , això no es ofensiu per la integritat de la gent. o com sempre ells sempre van a la seva i només actuen quan les coses els hi van en contra.
Tercer ara treuren el cap del cau perquè aquest mal polític i pitjor governant que ens ha tocat a la tombola i que governa la Generalitat de Catalunya ha triat aquests paios abans d'agafar a uns que defenguin la nostra nació.