dijous, 23 de juny de 2011

La Crida 30 anys de història.


Fet i fomut han possat 30 anys, demà es el seu aniversari , aquest moviment de independentistes  catalans va ésser el primer pas la llàstima es que no ha tingut continuitat, i que molts s'han volgut atribuir l'exit de tot plegat.
Aquella desobediència civil , formada per quatre i el cabo però gent audaç, decidida que respirava independència per tots els costats que va disposar de una ajuda molt important la gent, la gent sentia aquella cosa com a seva i aquest suport els feia molt mes forts.
[noticia]

El problema el tenim ara , ara que necessitem un altra Crida, i mentre recordem temps passats del que eren i voliem ser, el dia d'avui ens prenen el pel tots plegats, començant per els nostres politics i acaban per els nostres enemics. La veritat que la crida ens ha deixat un legat molt important. legat que no fem servir massa però que es una lliçó per el nostre futur:


Fer política apartidista des del catalanisme és un dels aprenentatges de la Crida que continua de plena actualitat.


I aquesta ha de ser la solució en el moment que barragem independència amb els partits polítics es quan anem venuts ja ho deia el senyor Daniel Cardona . que la llibertat del nostre poble l'ha de aconseguir ell mateix no esperar que els politics moguin un dit per la nostra llibertat . [daniel Cardona]