dimarts, 28 de juny de 2011

Ara si que anem arreglats

Aqui en hi ha per llogar-hi cadires ara resulta segons el conseller delegat de La Tele-escombreria aquesta de Telecinco en una entrevista assegura que la Betlen Esteban aquesta representa la percursora del 15 M. 
Que aquesta dona representa la dona que protesta, la inconformista, l'ofec de la gent.
Ja es alló que diuen que Déu els cria i el diable els ajunta i aqui tots agafadets de la ma a salvar-se el culet i a pujar el share, La veritat que si el poble dels hereus de Felip V es classifica per la televisió que veu, nois estem arreglats ens trobem en el quart mon. Tanta Tele-escombreria ens afecta les neurones.[noticia].

2 comentaris:

Joana ha dit...

Tu no saps que amb la Belen Esteban no t'hi pots posar? A mi, una mica més i em linxen a la "pelu" per dir que era tonta. I si, anem ben arreglats, perque és el que la gent veu i s'ho creu. Trist, però és la realitat. Ningú vota segons que, ningú veu segons que, però hi ha opcions que van guanyant vots i programes que guanyen audiència i gent que coneix la vida i miracles d'algú que l'únic que ha fet és tirar-se a un tio, i ningú no ho fa!

ALP2500 ha dit...

Si Joana, però saps que passa amb aquests intocables, que tenen dret de pernada i poden dir les parides que vulguin que sempre trobaran algun xai que els hi segueix el corrent, en el fons el poble som un grup d'ignorants i ens van voltar com una baldufa com volen, aquella expressió que diu si ho ha dit la televisió es que es veritat, dons aquesta màxima encara funciona actualment. i clar si tens la desgràcia de mirar intereconomia o tele-escombreries cinc, la realitat es que la veritat esta mes maquillada que les dependentes de mercadona.