dimecres, 29 de juny de 2011

Xapeau amb l'ortega, ai aquest subconscient que fot males passades

La veritat que aquests personatges desunit que formen partit amb els convenients són imprevisibles cada cop que obren la boca ja disposem de caganer de pessebre, aquest cop ha estat la vicepresidenta del Govern , Joana Ortega fen gala de saber fer ha felicitat per carta al sociata Jordi Hereu per ser reelegit batlle de Can Fanga, a vegades el subconscient i les ganes fan que situacions que es desitgen es confonguin amb la realitat.
La Senyora Ortega felicita al Senyor Hereu, " molt sincerament per haver estat reelegit alcalde del vostre municipi, a part de desitjar  molts èxits a la nova etapa i fer extensiva aquesta felicitació a la resta de membres del seu municipi. Això es el que passa quan deixem que algun treballador por eficaç gestioni aquestes coses, a part de que ningú ha supervisat aquesta situació felicitats a la senyor Ortega i als seus subordinats per l'eficàcia en el seu treball, això si que es la cagada del mes.[noticia]
Però que podem esperar de un personatge que ha inspirat amb les seves actuacions una frase feta, aquesta l'anomenen ser mes fals que el currículum de l'Ortega. fins i tot ha inspirat a una noticia del facebook [noticia].
Això del govern dels millors, porta bon camí en aquest cas el cami´dels bons cagadors de pessebre. perquè mig any la veritat que s'emporta les palmes.