dilluns, 27 de juny de 2011

Si vols treballar, maquillat“Maquillatge lleuger, sense passar-se: ombra d’ulls, base, coloret i pintallavis suau”, diu un encarregat de Mercadona.
Aquesta es la normativa, fins i tot els homes hauran d'anar nets i  sense barba de més de dos dies , ben afaitats i sense pírcings ni tatuatges  que puguin ferir als clients.
La veritat que encara que desprès em venguin la moto de que Mercadona  te moltes avantatges per els seus treballadors amb convenis col·lectius molt beneficiosos per a ells,  trobo que aquesta situació esperpèntica, aixo fa una mica de  vergonya, 
tot just fa dues setmanes que vaig llegir que a les hostesses de una companyia d'avions es tenien que retallar un pel la faldilla per marca mes cuixa, i així alegrar la vista  a la gent que utilitza els seus vols.
[noticia]
Aquest es un mon masclista i això costarà canviar-lo però clar perquè s'han de pintar les pobres noies, elles que vagin netes i polides esta prou be  , però com tot això te uns límits i aquests no han de degradar a la gent. Com ara estem en època de crisi i tot plegat de feina en hi a molt poca es  mes fàcil imposar coses perquè si no fase el que els amos desitgen al carrer i un altre en el seu lloc, ara sobre la ma d'obra .