dissabte, 2 de juliol de 2011

les Estaques als terrenys sense permís, van obrir la caixa dels trons

Ara que l'Agencia Catalana de l'aigua esta en boca de tots, i sobre tot dels jutges que esperem aquest cop siguin una mica coherents i posi a cadascú al seu lloc. ara ens remuntarem quatre anys enrera quan manaven aques personatges del trispartit. 
l'aparició per art de màgia de unes taques marcant terrenys privats sense que ni els propietaris ni els ajuntaments en tinguessin coneixement de tot va encendre el llum de tot plegat. El que volien els impresentables aquests del trispartit era efectuar un transvasament d'aigua del riu Segre al Llobregat i d'aquesta manera els senyors de Can Fanga tenien garantida el subministrament d'aquest apreciat liquid.
Per tant va ésser el clamor popular el que va aconseguir que el senyor Baltassar i el seu equip reconegués per fi que el objectiu de la Generalitat volia fer un transvasament del Segre al Llobregat de manera clandestina passat l'aigua per el túnel del Cadí .Per sort aquesta situació no es va posar en funcionament però el que va deixar clar es el tarannà d'aquests senyors de l'Agencia Catalana de l'Aigua. Per tant ara que estan d'inspecció a mi poca pena en fan si pogués fer alguna cosa el que faria es posar-lis el peu al coll, que sembla merda recull femers.[noticia]