diumenge, 28 d’agost de 2011

Heribert Barrera, l'adéu a un gran patriota

Ahir dissabte ens va di adéu, ha mort a Can Fanga, l'ex-president dels Esquerdats i Ex-president del Parlament de Catalunya , Aquest senyor que va definir la política com una professió i que el que guiava la mateixa era l'obediència al partit en contra de la capacitat i de l'eficàcia.només va dir el que altre pensen que aquesta política esta desvirtuada. i desnaturalitzada.[noticia].
Avui si que hem perdut un referent polític, dels pocs que podies confiar que lluitaríem per la teva nació , ara quan el tarannà de la nostra nació es vendre fum i molt peix al cove sense fonament, ara es quan ens abandona un dels pocs personatges que si que s'estimaven la seva nació. Com deia en Lluis Companys i Jover:

 Tornarem a lluitar
Tornarem a Sofrir
Tornarem a Vencer.
TESTAMENT ALS CATALANS from Enric Borràs on Vimeo.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Sembla que la meva àvia amb allò que deia de "Una guerra hauries d'haver passat!" tenia raó, ja no pel que ella m'ho deia, que era quan feia fàstics d'alguna cosa de menjar, sinó que sembla que només hi fiquen el coll els que van de ser d'una generació molt concreta, els altres? s'omplen la boca amb el Maig del 68, alguns ni això poden dir!

ALP2500 ha dit...

Si Joana no se si va ésser la guerra o aquesta gent tenia un gen diferent i especial, perquè nassos tot el que ve darrera aquests lluitadors fa ferum a podrit