dijous, 24 de novembre de 2011

Perquè hem de ser els catalans els primers.

Mireu la proposta dels senyors aquests ultranacionalistes espanyols no em sembla dolenta [noticia]. Però si hem de retallar aquests sous, potser hauríem de començar per retallar altres sous també, potser tots els ex-presidents de govern, potser tots els ex-diputats, potser també tota la família reial, que ara a més aquests darrers resulta que també presumptament utilitzen la foscor per els seus negocis [noticia].
I si tota aquesta gent se li retalla les prestacions llavors també podria entrar en la roda els ex-presidents catalans, però això de ser sempre els primer ja comença a cansar, perquè clar resulta que a Catalunya retallen despeses i els pressupostos d'Andalusia s'incrementen en un 2 % i amb tota la seva barra van els paios i diuen que ells les retallades les havien fet abans, quina presa de pel tot plegat.
Per tant senyor Ciudadanos potser primer netegeu la vostra nació de tota aquest  càncer i desprès veniu a la nostra a donar-nos lliçons d'estalvis, però segur que primer a casa vostre i quan tingueu la casa neta i arreglada llavors en podreu explicar com s'ha de fer tot plegat.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Ja els hem pagat totes les carreteres i ara toca pagar les "jubilacions" dels expresidents.

ALP2500 ha dit...

i desprès ens tatxen de insolidaris , te collons tot plegat. si som una ong sense ànim de lucre, la llàstima es que no podem confiar amb els polítics que diuen defensar-nos perquè aquests només defensen els seus interessos.