dilluns, 6 d’agost de 2012

Gràcies Mestre Xirinacs, en algun moment aconseguirem l'Objectiu

Aquest diumen ge per el matia avia de fer una caminata molt especial, aquesta no es podia fer cap mes setmana que aquesta o la propera, però com els companys de la Cup de l'alt Ter ho feien aquesta s'havia d'anar a Caminar a Ogassa. Vaig Sortir un pel tard i quan vaig arribar ja havien sortit una llastima tot plegat però em va encantar Ogassa, es un petit poble perdut dintre de les montanyes.
Aquest cap de setmana tocava caminar per la memòria d'en Lluis Maria Xirinacs, tenia setanta-cinc quan un onze d' agost va dir prou a la seva existència, quan va triar un camí que no te volta enrera, quan perdre la vida, va ésser al Pla de can Pegot als peus del Taga. ja han passat cinc anys .
d'aquesta perdua.
Dons bé  la cup de l'alt Ter va voler commemorar la memòria d'aquest patriota , al monument de Can Pegot hi havia mes o menys una setentena de patriotes, bé la veritat que son pocs de moment però es el primer anys, mica a mica quan això vaig arrelant segur que anira a més es questió de promocionar aquestes coses Es pujava de tres punts diferents, els d'Ogassa, Els de Sant Joan de les ABadesses i els de Ripoll. 
Desprès de passar el matí per les muntanyes d'Ogassa, vaig tornar cap la Cerdanya per la tarda hi havia Campionat de Botifarra a la Molina, bé va ésser animat el campionant i bastant concurregut ,si no fos perquè sempre hi ha algú que el vol donar lliçons de tot haguès estat un dia perfecte, però com sempre resulta que sempre volen donar lliçons la gent que mes  n'han d'aprendre ells. com deia la iaia sempre seràs emmascarat per la padella mes bruta..