divendres, 10 d’agost de 2012

Les Passejades Nocturnes d'Alp, ahir les fonts del Municipi

Ahir vaig tenir la oportunitat de participar i poder gaudir de la passejada nocturna dels dijous d'Alp. Ahir tocava les fonts del Municipi vàrem començar per la Font de la Rectoria , d'allí vàrem anar a la Font de Sant Isidre, en aquella font ens van explicar la llegenda del senyor Balart i perquè es va fer la font dintre de la casa.
Resulta que el senyor Balart tornava cap a casa quan el torb el va agafar a mig camí, allí va fer una promesa si arribava sa i estalvi a casa seva faria font en el seu nom. resulta per el resultat que així va ésser. i gràcies a aquesta promesa ara disposem de la font de Sant Isidre.
d'aquesta font tocava anar a la font dels Avis, font que va ésser un donatiu del Senyor Antoni Terrones, allí hi ha una placa en la seva memòria de tot plegat. d'aquesta font vam pujar fins la font de Font Trillans amb l'explicació de que abans era portadora de ferro. 
Desprès vàrem anar a la Font de cal Calot no vàrem pujar a la font del Bosquet perquè estava fosc i era brut el Camí, desprès vàrem baixar fins a la Font del Cal Mora desprès vam passar a la font del Casino d'aquí a la font de l'Estrella i d'aquí fins la Font de la Guia on es va tancar l¡excursió quasi bé dues hores, érem uns Quaranta participants, la veritat que la única queixa que tinc que mancava molta gent del poble. no pot ésser que fem una sortida o passejada nocturna i resulta que la gent del poble no vol participar que hi farem, la propera potser tenim més sort i participa mes gent del municipi.

ptda si voleu veure les fotos del municipi es la podeu baixar a la pestanya de la dreta , i sortien quasi bé totes, fitxer que anirem posant al dia  a mesura que anem actualizant el treball.